Vivaldihof

Vivaldihof

Adresgegevens

Vivaldihof 85,
2402 VE
ALPHEN AD RIJN
0172424824

Vivaldihof

PeuterStart  Vivaldihof  is gevestigd in een voormalige kleuterschool in een rustige woonwijk. De locatie geeft kinderen een warm welkom, met veel licht, ramen op kindhoogte en een centrale speelhal. De Vivaldihof heeft  twee groepsruimten met in de ochtend en middag Peuterstart groepen.  Er werken ervaren gediplomeerde medewerkers met een warm hart voor kinderen en een passie voor hun pedagogische vak.  

Is je kind tussen de 2 en 4 jaar oud dan is het van harte welkom om samen met andere kinderen te komen spelen en leren. Je kind kan komen ervaren, ontdekken en kennismaken met spellen en materialen die thuis misschien niet altijd voorhanden zijn. Hij of zij krijgt bovendien een extra steuntje in de rug om spraak- en taalvaardigheden te ontwikkelen. Zo wordt jouw kind op een leuke, gevarieerde en uitdagende manier voorbereid op de basisschool.

In de groepen zoeken we naar de juiste balans tussen rust en activiteit, tussen geborgenheid en uitdaging. De centrale speelhal wordt vaak gebruikt om kleine groepjes kinderen gerichte activiteiten aan te bieden, afgestemd op behoefte en leeftijd.  Dit kunnen spellen zijn aan tafel of bijvoorbeeld beweegspellen in de vrije ruimte.

Door het aanbieden van passende en veelzijdige speelmogelijkheden stimuleren medewerkers spelenderwijs de verschillende ontwikkelgebieden van de kinderen.  

De Vivaldihof heeft een aantrekkelijke en beschutte buitenruimte waar kinderen dagelijks heerlijk buiten kunnen spelen en zich uit kunnen leven. Daarmee kunnen we ook de natuurbeleving een plek geven in ons activiteiten aanbod.

Je bent van harte welkom om eens te komen kijken, voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Klantenservice door te bellen naar 0172 - 74 58 50 of te mailen naar klantenservice@peuterstart.nl. 

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
vivaldihof@junis.nl
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?