Het Kasteel

Het Kasteel

Adresgegevens

Prinses Margrietstraat Koudekerk 2,
2396 XD
KOUDEKERK AD RIJN
0172424824

KINDERCENTRUM HET KASTEEL

Kindercentrum Het kasteel biedt Kinderdagopvang en BSO (8+) aan. Daarnaast is er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ontbijtclub en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar in Koudekerk aan den Rijn. In een sfeervolle ruimte in basisschool De Rijnschans, volledig ingericht naar onze wensen en behoeften, kunnen we per dag 30 kinderen opvangen. Zij kunnen er voor school de dag rustig starten en na school even bijkomen van de drukte. De ruimte wordt gedeeld met de PSZ. Deze is 5 dagen per week geopend in de ochtend.

Het KDV is 5 dagen in de week geopend. Ze beschikken over een prachtige grote ruimte met veel licht en sfeervolle hoeken waar de kinderen lekker kunnen spelen of ontspannen. De bijzondere tuin grenst direct aan de groepsruimte en is alleen voor de kinderen van het KDV. Zelfs de allerkleinsten kunnen hier dus in alle rust spelen.

De kinderen van de BSO spelen, als het even kan, op de twee schoolpleinen. Maar we mogen ook uitwijken naar het speellokaal. Zo hebben we altijd alle ruimte voor leuke ideeën van de kinderen zelf, die we waar mogelijk in ons activiteitenprogramma verwerken. Mocht je behoefte hebben aan opvang voor je kind(eren) op de woensdag, dan kun je dit aangeven bij onze klantenservice. Je kunt de afdeling Klantenservice bellen op telefoonummer: 0172 42 48 24.

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
kasteel@junis.nl
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?