De Lapjeskat

De Lapjeskat

Adresgegevens

Mandenvlechter 14,
2401 JJ
ALPHEN AD RIJN
0172424824

Kindercentrum De Lapjeskat is een prachtige locatie waar kinderen van 0-12 jaar van harte welkom zijn. Voorheen was het kindercentrum een school (De Nieuwe Ambacht), de school is verhuisd waardoor er veel ruimte is vrij gekomen voor Junis Kinderopvang. Alle ruimtes  zijn warm, huiselijk en gezellig ingericht zodat het uitnodigt om te spelen! Er is volop ruimte voor kinderen om aan allerlei activiteiten mee te doen, dingen te ontdekken en heerlijk te spelen.

Kinderdagopvang 0 tot 4 jaar

Met de nieuwe inrichting hebben wij heel specifiek rekening gehouden met alle leeftijdsgroepen. Voor de kinderen tot 4 jaar is er een eigen binnen- en buitenruimte. Kinderen kunnen volop genieten van de natuur er is een zandbak een grasveld, veel groen waar de kinderen kunnen spelen en ontdekken. Er zijn verschillende groepen waaruit je kunt kiezen: babygroep van 0-2 jaar, een groep van 2-4 jaar voor de hele dag en er is een PeuterStart groep van 2-4 jaar (ochtend van 08:30-12:00). Klik hier voor meer informatie voor PeuterStart 't Geitje.

Buitenschoolse opvang 4 tot 8 jaar
Bij de Lapjeskat werken we met een activiteitenprogramma. Kinderen kunnen uit school tijdens het tafelmoment,  kiezen wat ze leuk vinden om te doen. Vrij spelen bij Kornuiten of Zeevaarders, mee doen aan een leuke knutsel in een van de groepsruimten of in het Atelier.  Een beweeg- of dansspel in de speelzaal volgen of lekker buiten ravotten. Pakken de kinderen liever de microfoon voor een optreden ook hier is ruimte voor bij Toneel.

Buitenschoolse opvang 8 tot 12 jaar
Voor de kinderen vanaf 8 jaar en ouder hebben we een Kookpunt waar kinderen heerlijk kunnen kokkerellen. Ook kun je lekker chillen in de Chill! Je kunt ervaren hoe het  is om zelf eigen kleding te maken in het naaiatelier, lekker creatief haken, breien of borduren. Het Atelier biedt ook volop uitdagingen. Buiten kunnen ze voetballen tafeltennissen, of zelf naar de grote gymzaal om te sporten!
Dichtbij is het ‘Weteringpark’ met daarin een waterspeelplaats met waterpompen, waar we in de zomer heerlijk kunnen spelen.

Ontbijtclub
Leerlingen van basisschool De Jenaplaneet kunnen gebruikmaken van De Ontbijtclub in De Jenaplaneet. Tijdelijk organiseren we bij kindercentrum De Lapjeskat ook een ontbijtclub voor kinderen van Het Baken, Het Spinnewiel en van Het Nieuwe Ambacht.
We ontvangen de kinderen in een huiselijke sfeer en bieden hen een ontbijt aan.

Kinderopvang bij Jenaplaneet blijft
Kinderen van de basisschool De Jenaplaneet hebben een nieuwe groepsruimte ingericht in hun eigen school. Deze kinderen, van voorheen BSO De Lapjeskat, kunnen nu voor- en naschool heerlijk en vertrouwt spelen in hun eigen school. Met vriendjes en vriendinnetjes onder professionele begeleiding van hun bekende pedagogisch medewerkers.Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
lapjeskat@junis.nl
KVK:
70003024
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?