Zeeman B.V.

Zeeman B.V.

Adresgegevens

De Schans 15,
2405 XX
ALPHEN AD RIJN
0172482911

Zij zijn trots op hun GOEDkope producten. GOEDkoop betekent: kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs. Want dat is het bewijs van hun professionaliteit. Dure producten maken is geen kunst. Iederéén kan dat. Achter een product van slechts een paar euro zit creativiteit, wilskracht en ambitie.

Dat dragen ze graag uit! In ruim 40 jaar hebben zij zich bewezen als toonaangevende textielsupermarkt. Een van de allergrootste in Europa. Dit succes is geen toeval. Het is het resultaat van elke dag scherp zijn. Scherp op de kosten. Scherp op trends. Scherp op details. Scherp op kansen om te verbeteren. Alleen zo verleggen ze hun grenzen. En houden zij tevreden klanten. Daarin zit hun belangrijkste motivatie.

Daarom luidt hun motto: ALTIJD SCHERP. Scherp zijn zit in kleine én grote dingen. Het zijn deze typische Zeeman eigenschappen die hen maken wat ze zijn. Scherp zijn is een manier van denken. Een houding die bepalend is voor alles wat ze doen. Trots en zelfbewust werken zij elke dag verder aan het succes van Zeeman.

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
jobs@zeeman.com
KVK:
70003488
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?