The Feel Good Company

The Feel Good Company

Adresgegevens

H.Kamerlingh Onnesweg 9,
2408 AX
ALPHEN AD RIJN
0172479174

Het bedrijf 

The Feel Good Company is een bekende landelijk opererende distributeur, importeur en groothandel van een gevarieerd en breed assortiment bodycare-,  bad & fun, kids  & home producten. Het complete aanbod kenmerkt zich door een mooie merkenmix voor retail met een hoog cadeau- & impulsgehalte.

Al 20 jaar als betrouwbare en volwaardige B2B leverancier is de visie van The Feel Good Company sterk en helder: Wij bieden retail een perfecte mix van een sterk en onderscheidend assortiment, gezonde marges en een servicegerichte visie met een conceptmatige aanpak. Wij gaan voor kwaliteit en dat is ook terug te zien in ons assortiment.

Sinds de oprichting in 2003 door Edwin en Astrid Lapre voert The Feel Good Company samen met een gedreven team een breed assortiment van circa 1.000 verschillende artikelen welke direct geleverd worden aan verschillende retailkanalen in Nederland en Belgie. Vanuit het kantoor met eigen bulkmagazijn in Alphen aan den Rijn en vanuit een extern pick-order magazijn in Breda, beleveren wij o.a. grootwinkelbedrijven en zelfstandige retailers operationeel in drogisterij & parfumerie, home-, gift- & deco winkels, speelgoedwinkels, vakantieparken en tuincentra. 

 

Continuïteit

Het sterke assortiment kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, een onderscheidend karakter, periodieke vernieuwingen en een uitgekiend prijsniveau. Door onze pro actieve houding naar zowel onze afnemers als naar onze leveranciers, zijn langdurige partnerships en samenwerkingen ontstaan waardoor continuïteit gewaarborgd blijft. Daarnaast beschikt The Feel Good Company over verschillende licentie samenwerkingen met o.a. Disney en Mattel voor beautyproducten voor kids.

 

Team

Onze enthousiaste en gedreven medewerkers zorgen ervoor dat het onderscheidende assortiment samengaat met onze pro actieve houding richting onze afnemers. The Feel Good Company heeft een goede reputatie door het sterke periodieke wisselende assortiment, het inspelen op de behoeften van onze klanten, correcte leveringen van goederen en door het actief meedenken met klanten. Voor meer informatie over ons assortiment of over ons als leverancier, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

www.thefeelgoodcompany.nl (alleen B2B)

 

 

 

 

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Edwin en Astrid Lapré
Contactpersoon:
Edwin Lapré
Contact e-mail adres:
directie@thefeelgoodcompany.nl
KVK:
70003397
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?