Controllux BV

Adresgegevens

Tankval 5,
2408 ZC
ALPHEN AD RIJN
0884446444

Openingstijden

maandag:

08:30-17:30

dinsdag:

08:30-17:30

woensdag:

08:30-17:30

donderdag:

08:30-17:30

vrijdag:

08:30-17:30

Controllux is een firma die zich bezighoudt met licht in de ruimste zin van het woord. Controllux werd in 1968 opgericht en is uitgegroeid tot wat het nu is door samensmelting van diverse bedrijven als Ultrex, Corne Light, Taintronix en Barndoor.

Als gevolg van deze samensmelting bevinden zich bij Controllux een aantal zeer gerenommeerde merken onder één dak en beschikken we over meer dan veertig ervaren medewerkers. Hierdoor is er veel kennis in huis om u te ondersteunen in de keuzes die gemaakt moeten worden.

Onze filosofie is dan ook: Uw ideeën, onze oplossingen.

Onze activiteiten zijn verdeeld in zes pijlers:

  • Theater
  • TV – Film
  • Entertainment
  • Architectural
  • Rigging
  • Consumables

Iedere pijler steunt op een eigen pakket van A-merken en dedicated medewerkers waardoor wij in staat zijn uw behoeftes op de juiste manier in te vullen. Op deze manier kunnen wij simpelweg losse artikelen of juist een turn-key project leveren. In de Benelux zijn permanent acht medewerkers in de buitendienst beschikbaar om u op locatie te woord te staan en te ondersteunen.

Om de juiste service te kunnen bieden, beschikken we over een technische dienst die 24 uur per dag bereikbaar is. De Controllux-vestigingen in België en Nederland hebben een ruime voorraad materialen beschikbaar voor snelle levering en beschikken over een showroom om demonstraties en trainingen te verzorgen.

Bedrijfsgegevens

Directeur:
E. Daamen
Contactpersoon:
enrico@controllux.nl
Contact e-mail adres:
info@controllux.nl
PR:
marketing@controllux.nl
KVK:
34134755
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?