Okay Color Graphics B.V

Okay Color Graphics B.V

Adresgegevens

Antonie van Leeuwenhoekweg 18,
2408 AM
ALPHEN AD RIJN
0172 499 222

Print is echter niet uit de gratie, maar print is hot! Het wordt alleen anders ingezet dan 5 of 10 jaar geleden. Het is kleurrijker, actueler, flexibeler, groter, slimmer en persoonlijker dan ooit tevoren. Met name dat laatste is een belangrijke verandering. Niet alleen in onze producten, maar ook in alle contactmomenten met onze relaties. Bij de hedendaagse netwerkmarketing hoort die persoonlijke benadering. Mensen kennen en herkend worden is belangrijk om succesvol te zijn als onderneming. Die herkenning moet er professioneel uitzien, maar ook afgestemd zijn op de individuele ontvanger binnen je doelgroep. Digitaaldruk is daar het middel voor!

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardig druk- en printwerk in elk formaat, in elke oplage, persoonlijk en in zeer korte tijd. Snel, goed en vriendelijk geholpen. Hierdoor kan de klant later bestellen, zijn er geen overbodige voorraden en kan er gepersonaliseerd gecommuniceerd worden in een hoge afdrukkwaliteit.

Doelstelling
Wij hebben een rijke geschiedenis met veel ervaring en opgebouwde kennis. Wat in 1978 begon als een kleine sneldrukkerij is uitgegroeid tot een begrip in Digitaaldruk. Onze visie voor de toekomst is helder. Druk en print blijven bestaan, maar het gebruik verandert! Oplages blijven dalen en bestelling verschuift naar het moment van behoefte. Een digitale workflow en een flexibele service is van essentieel belang voor continuiteit in onze bedrijfstak op de lange termijn. De laagdrempelige mogelijkheid van een snelle selfservice via internet is daar een goed voorbeeld van. Het is dan ook onze doelstelling om de meest innovatieve digitale printservice te leveren met een traditioneel vriendelijke service. Wij noemen dit Print.Personal.Perfect.

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Joeri van den Berg en Gijs Piera
Contact e-mail adres:
brigitte@okaycolor.com
KVK:
28113844

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?