Omgedraaid

Adresgegevens

A.vanLeeuwenhoekweg 38D1,
2408 AN
ALPHEN AD RIJN
0172499409

Openingstijden

maandag:

08:30-17:30

dinsdag:

08:30-17:30

woensdag:

08:30-17:30

donderdag:

08:30-17:30

vrijdag:

08:30-17:30

Omdenken, anders doen en uitdraaien!

Creatief en kwalitatief
Voor ons is design geen bijzaak, maar een hoofdzaak. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bijzondere producten die we speciaal voor een bedrijf ontwerpen en printen. Denk aan unieke huisstijlen, aantrekkelijke posters of overzichtelijke brochures. We hebben onze eigen printers die geschikt zijn voor verschillende grafische toepassingen. Hierdoor kunnen we heel snel schakelen en zien we direct wat er uit de machine komt.

Duurzaam en groen
Wij vinden het onze taak om goed voor de wereld te zorgen, en dat betekent dat we ook onze verantwoordelijkheid dragen om zo duurzaam mogelijk te printen. Daarom printen we bij Omgedraaid zo veel mogelijk op gerecycled papier; zwaar gebleekt papier komt er bij ons niet meer in. Het is iets minder wit, maar zeker niet minder mooi. We hebben bovendien weinig uitstoot, omdat onze machines zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Ook komen we allebei op de fiets naar de zaak en is onze koffie bijvoorbeeld biologisch.

Persoonlijk en eerlijk
Als we aan het werk zijn, gaan we er voor de volle honderd procent voor. We doen ons werk met veel plezier en energie, dat merk je! We hebben aandacht voor elke klant, groot of klein, en denken graag met je mee. Door de juiste vragen te stellen en goed te plannen en communiceren, helpen we je snel aan een passende oplossing. Heb je een vraag over de mogelijkheden? Voel je altijd vrij om binnen te lopen!

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
ricardo@omgedraaid.nl
BTW nummer:
153896139B01
KVK:
87854171
Actief in onderstaande landen:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?