Hillsafety B.V.

Adresgegevens

Ondernemingsweg 2,
2404 HN
ALPHEN AD RIJN
0172418728

Hillsafety
Hillsafety is de afgelopen 30 jaar van een lokale speler een meer dan regionale speler geworden. Er staat een interne organisatie die zich ten opzichte van collega bedrijven onderscheid in specialistische kennis.

Hillsafety maakt sinds augustus 2022 deel uit van de VDK Groep https://vdkgroep.com/

Diensten

Voor Security Management Systemen, telefonie-, intercom-, brandbeveiliging-, inbraakbeveiliging, blusmiddelen, noodverlichting, toegangscontrole en CCTV- systemen is expertise aanwezig om alle klantgroepen goed te kunnen adviseren.

Ook de opleidingen BHV, AED, VCA en Beheerder Brandmeldinstallaties kunnen door ons verzorgd worden.

Hillsafety verzorgt niet alleen de verlichting in de zendmast te Alphen aan den Rijn maar ook snel internet door de lucht met straalverbindingen. Dit doen wij overigens landelijk. 

Kwaliteit

Hillsafety is als beveiligingsinstallateur BORG erkend ,als Branddetectiebedrijf BMI erkend voor leveren onderhouden en inbedrijfstellen, REOB erkend voor het leveren en onderhouden van kleine blusmiddelen en VCA * in het kader van veiligheid. Hillsafety installeert haar systemen volgens de geldende normeringen bij bedrijven, winkels, kantoren, bedrijventerreinen en scholen. 

Hillsafety richt zich op met haar dienstverlening op Gemeentes, Woningcorporaties, Vastgoedbeheerders, horeca ,retail en  particulieren.

 
 

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Han Kalkman
Contactpersoon:
Han Kalkman
Contact e-mail adres:
info@hillsafety.nl
PR:
Han Kalkman
BTW nummer:
NL8153.26.956.B01
KVK:
28108625
Actief in onderstaande landen:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?