ATS (Alfa Transport Service)

ATS (Alfa Transport Service)

Adresgegevens

Zuidpoolsingel 14,
2408 ZE
ALPHEN AD RIJN
0172470553

Alfa Transport Service
Alfa Transport Service is een onafhankelijke organisatie die ruim 22 jaar met succes buitenlandse BTW en dieselolieaccijns terugvordert. Zij zijn actief in heel Europa en volledig bekend met alle formaliteiten en specifieke regelgeving die maar iets te maken hebben met het terugvragen van BTW en dieselolieaccijns. Om de dienstverlening op hoog niveau te houden, onderhouden ze nauw contact met de verschillende fiscale overheden en hebben ze toegang tot al hun web portals.

Wanneer u ervoor kiest om Alfa Transport Service in te schakelen als intermediair, dan verzorgen zij alle aspecten van de BTW-teruggave. Na ontvangst van uw originele facturen met daarop vermeld de buitenlandse BTW, zorgen zij voor het afhandelen van alle administratieve rompslomp en dient ATS de vordering namens u in bij de buitenlandse fiscus.

Vervolgens is het wachten totdat de buitenlandse fiscus uitbetaalt. In veel gevallen heeft de buitenlandse fiscus vragen over het dossier, vragen die zij behandelen. De terugbetaaltermijnen verschillen sterk per land. Gemiddeld kunt u uitgaan van 3 tot 12 maanden voordat uw vordering door de betreffende buitenlandse fiscus wordt uitbetaald.


Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
wendy.oomen@alfatransportservice.com
KVK:
28050357

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?