Party Regelaar BV

Adresgegevens

Oostkanaalweg 32b,
2461 ER
Ter Aar
0172653856

Openingstijden

maandag:

09:00-17:00

dinsdag:

09:00-17:00

woensdag:

09:00-17:00

donderdag:

09:00-17:00

vrijdag:

09:00-17:00

zaterdag:

09:00-14:00

Wij, de Party Regelaar, zijn gespecialiseerd in Party Catering en Partyservice op locatie met een totaalconcept op maat voor uw feest.

Wij opereren met name in de Randstad vanuit Ter Aar voor bedrijven, particulieren verenigingen en instellingen. Maar ook in de rest van de Nederland komen wij graag voor het verzorgen en organiseren van uw FEEST of Event.

Wij beschikken over een breed arsenaal van Party verhuurmaterialen en hebben inmiddels een jarenlange ervaring in het organiseren en het verzorgen van de catering van vele uiteenlopende feesten, partijen en evenementen.

Een leuk thema met bijbehoren de sfeer, aankleding en passende catering is vaak erg gezellig.

Wij werken vanuit onze eigen professionele keuken met een eigen koks team om voor u de lekkerste hapjes en buffetten te maken. Ook kunnen wij u onze eigen horeca locatie met verschillende feestzalen aanbieden.

Op onze site kunt u vele voorbeelden vinden van onze mogelijkheden. Vaak is het maatwerk, aangepast op uw wensen en budget. Ook bieden wij standaard complete arrangementen, informeer er naar.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook de losse producten inhuren of afnemen. Informeer naar de mogelijkheden en wij maken van uw feest onze zorg!

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
perry@partyregelaar.nl
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?